THE CESSPOOL 2024: Punk, Chaos en Pure Energie keert terug naar de Altstadt

Nieuws > THE CESSPOOL 2024: Punk, Chaos en Pure Energie keert terug naar de Altstadt

Na het daverende succes van vorig jaar is het eindelijk weer zover: THE CESSPOOL keert op 6 oktober 2024 terug naar Café de Altstadt voor een nieuwe explosieve editie! Dit festival brengt opnieuw een rauwe mix van hardcore punk, experimentele elektronica en folk-punk naar Eindhoven. Verwacht een avond vol chaos, energie en muziek die je vol in het gezicht raakt.

 

Hoewel de line-up een kleine aanpassing heeft ondergaan – met de terugtrekking van Gramma – is er snel een waardige vervanger gevonden. Death Sells neemt de plek in en brengt een furieuze mix van grunge, noise en punk naar het podium. Deze vierkoppige band, die momenteel werkt aan hun debuut-EP, staat bekend om hun intense, energieke optredens en past perfect binnen de ongepolijste vibe van THE CESSPOOL 2024.

Naast Death Sells zal het festival ook het podium bieden aan vier andere opwindende acts:

Pressure Pact: Hardcore punk met de no-nonsense attitude van de 80’s Boston-scene. Verwacht een brute energie die de Altstadt volledig zal laten beven.

Gioray: Een experimentele elektronische set die analoge synths combineert met interactieve visuals. Gioray neemt je mee op een sonische reis tussen nostalgie en futurisme.

EDLP: Opkomende emo-punkband met een frisse kijk op midwest emo. Hun muziek zit vol rauwe emoties en krachtige energie.

OokKunst: Folk-punkers met kritische, maar ook humoristische teksten. Hun meerstemmigheid en catchy riffs zorgen voor een avond vol lachen, huilen en dansen.

 

De Roots van THE CESSPOOL
Dit festival is geboren uit een vurige dronken nacht in de goot, waar een groep vrienden besloot dat er te weinig échte punk in de regio was. De oplossing? Een festival waar punk teruggaat naar zijn kern: ruw, ongefilterd en doordrenkt met straatenergie. En zo werd THE CESSPOOL geboren, een festival dat de punkcultuur eer aandoet en de harten van het publiek heeft veroverd.

In een wereld waar alles steeds meer gepolijst wordt, blijft THE CESSPOOL een verademing. Hier is geen ruimte voor perfectie – alleen voor rauwe eerlijkheid. Punk leeft, en dat voel je op elk moment van de avond. Van de schurende gitaren tot de opzwepende ritmes, dit festival is een onmisbare ervaring voor iedereen die verlangt naar de energie en rebellie van de punk.

Zorg dat je erbij bent!

 

Kaarten voor THE CESSPOOL 2024 zijn nu HIER verkrijgbaar. Scoor je kaartje en duik op 6 oktober in de chaos van THE CESSPOOL – het goedkoopste, ruwste en meest compromisloze punkfestival van de regio.

 

Mis het niet en bereid je voor op een onvergetelijke avond!